Hívjon minket +36 70 590 4765

Szoftverfejlesztés

Cégünk fiatal kora ellenére a munkatársaink által több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés területén. A legjobb megoldásokhoz tudjuk, hogy folyamatos tanulásra van szükség, ezért igyekszünk a piacon létező legmodernebb technológiákat használni. Ügyfeleink tudják, hogy az általunk fejlesztett szoftvereknél első helyen mindig az igények pontos és maradéktalan kielégítése áll, a programokat úgy fejlesztjük, hogy mi magunk is szívesen használjuk.

Web alapú megoldások

Elsősorban egyedi, felhőalapú rendszerek fejlesztésével foglalkozunk, amely a megbízható funkcionalitást ötvözi az automatizált, robosztus működéssel. A felhő alapú rendszerek jól skálázhatósága lehetővé teszi ügyfeleink számára a megnövekedett igények fokozatos lekövetését, így a kiszámíthatóbb költségeket, valamint az egyszerű karbantarthatóságot. A nagy népszerűségnek örvendő felhő alapú (Cloud Computing (SaaS)) megoldások mellett fejlesztünk ügyfél oldalon telepített, és üzemeltetett (On Premise) rendszereket is, amelyhez segítünk a legmegfelelőbb hardver eszközök beszerzésében.

Az általunk használt technológiák:
  • Kliens oldal: HTML, CSS, JavaScript, jQuery
  • Szerver oldal: C# (ASP.NET, MVC), PHP (CodeIgniter, Laravel), MSSQL, MySQL
  • Felhő: Microsoft Azure

Bár a fejlesztések során elsődlegesen a Windows alapú rendszereket preferáljuk szerver oldalon, mindig az adott feladat határozza meg, hogy mi lesz a megfelelő architektúra. Így számos projekt alkalmával használtunk már PHP alapú megoldásokat, vagy akár vettük igénybe a Google felhő szolgáltatásait, de nem rettenünk meg attól sem, ha esetleg új programozási nyelvet kell megtanulni.

Mobil applikáció fejlesztés

Natív mobilapplikációkat fejlesztünk Android és IOS platformra is, akár a már meglévő rendszerhez csatolva, amennyiben biztosítható kapcsolatot a rendszerek között, akár egy teljesen új, az egyedi ügyféligényeknek megfelelően, szükség esetén pedig Google illetve Apple áruházba publikálással. Mobiltelefonos alkalmazásainkkal elsődleges célunk a vállalati funkciók kiterjesztése mobil eszközökre, a gyors, és naprakész vezetői információnyújtás és értesítések érdekében, de operatív feladatok ellátására egyaránt alkalmas lehet.

Weboldal fejlesztés, keresőoptimalizálás

Napjainkra egy cég számára elengedhetetlen az online megjelenés, de talán ennél is fontosabb a jól bekonfigurált és folyamatosan karbantartott keresőoptimalizálás. Nem egy esetben tapasztaljuk, hogy egy jól összerakott, ügyfelek fogadására hibátlanul felépített weblapnak igen alacsony a látogatottsága. Cégünk elkészíti az Ön igényei szerint testre szabott weblapot, segítünk a tartalom keresőbarát feltöltésében, és a hosszú távú megbízható működés érdekében vállaljuk annak üzemeltetését.

Éttermi szoftver

Ismerje meg felhő alapon üzemeltethető komplex éttermi szoftver megoldásunkat, melyet elsősorban házhozszállítással folalkozó ügyfeleinknek ajánlunk. Címek automatikus átvétele a NetPincértől és Wordpress webáruházából. Címek térképes megjelenítése, mellyel megtervezheti a legoptimálisabb útvonalat. Vevőtörzs kezelés, termék törzsadatok szinkronizálása, futárok elszámoltatása, blokknyomtatás, riportok, statisztikai lekérdezések. Rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul ki tudjuk elégíteni.
Tudjon meg többet