Hívjon minket +36 70 590 4765

Ipari szenzorok

Magyarországon 2019-től a VLSI Technologies Kft. a SICK kiemelt Technikai Disztribútoraként támogatja partnereit automatizálási feladatainak megoldásában. Több, mint 10 éve szenvedélyünk az automatizálás és szenzortechnika, s ez idő alatt értékes szakmai tapasztalattal gazdagodtunk, képeztük, és képezzük magunkat, hogy újabb és újabb érdekes feladatokat oldhassunk meg. Több éves értékesítési és szenzortechnikai tapasztalatunkkal, rendszeres továbbképzésekkel biztosítjuk, hogy kollegáink megfelelő termékismerettel és szakmai felkészültséggel tudják segíteni az Önök munkáját, legyen szó biztonságtechnikai szakértésről, műszaki támogatásról vagy egy egyszerű anyagbeszállításról. Mi nem egyszerű kereskedők, mi a szenzorok szakértői vagyunk, amit szoftverfejlesztő üzletágunk remekül kiegészít a komplex feladatok megoldásában.

Tökéletes alap a biztonságtechnikai és automatizálási feladataihoz: Szenzorok a SICK-től

Akár gyártás, logisztika vagy folyamat-automatizálás, a SICK egyike a vezető szenzor gyártóknak. Ipari érzékelői és szenzor megoldásai tökéletes alapot, megbízható és hatékony megoldást nyújtanak az ipari folyamatok ellenőrzéséhez és vezérléséhez, az emberi épség és élet védelméhez, ahogy a környezeti károk megelőzéséhez.
Tudjon meg többet

Biztonság az ember, a gép és a gyártott termék számára: EUCHNER szenzorok

A biztonságtechnika a szenzor és érzékelés-technológia egy speciális területe, mely igazi odafigyelést és szakértelmet igényel. Az EUCHNER termékeivel és a biztonságtechnika területén szerzett több éves tapasztalatunkkal remekül tudjuk a speciális igényeket is kielégíteni.
Tudjon meg többet